Kadıköy'de provokasyona polis izin vermedi

Kadıköy'de öğrencilerin arasına karışan bir grup provokasyona kalkıştı! Devlete karşı sloganlar atıp eylemini sürdüren gruptaki bazı kişiler dükkanlara zarar vermek istedi. Polis burada gruba gözaltılar yaptı. Rıhtımda polisin müdahalesinden sonra kalabalık 'Mücadeleye devam' sloganları atarak Yoğurtçu Parkı'na doğru çekildi.

İstanbul Kadıköy'de saat 18.00'da bir grup eylem yapmaya başladı. "Kayyumlar gidecek biz kalacağız" sloganları polise direnen grup çevredeki dükkanlara zarar vermeye çalıştı.

Polis gruba müdahale etti, arbede yaşandı. Bu sırada çok sayıda eylemci gözaltına alındı. 

NEREDE PROVOKASYON ORADA O

Kadıköy'deki eylemde Boğaziçi protestocularına destek vermeye çalışan İşçi Partili Barış Atay polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis Barış Atay ve beraberindeki grubun eylemine izin vermedi.

 KADIKÖY KAYYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Kadıköy Kaymakamlığı,  Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile dayanışma eylemini yasakladı.

Kadıköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada "Kaymakamlığımızca idaremizde bulunan tüm kapalı ve açık alanlarda 7 gün süreyle her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü yasaklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kadıköy'de provokasyona polis izin vermedi

Kadıköy'de provokasyona polis izin vermedi ile ilgili etiketler Kadıköy provakasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.