Zümrüt Apartmanı enkazından 132 saat sonra sağ çıkarılmıştı, tatilde balkondan düşüp öldü

Muhammet Saltuk Kalem, Konya'da 2004 yılında çöken ve 92 kişiye mezar olan Zümrüt Apartmanı enkazından 132 saat sonra sağ olarak çıkarılmıştı. Kalem, yıllar sonra tatile gittiği otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Muhammet Saltuk Kalem, Antalya’da geçirdiği epilepsi krizi sonucu tatil yaptığı otelin balkon kısmından düşerek hayatını kaybetti

2004 yılında Konya’da çöken ve 92 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ olarak kurtulan zabıt katibi Muhammet Saltuk Kalem, Antalya’da geçirdiği epilepsi krizi sonucu tatil yaptığı otelin balkon kısmından düşerek 32 yaşında hayatını kaybetti.

Zümrüt Apartmanı enkazından 132 saat sonra sağ çıkarılmıştı, tatilde balkondan düşüp öldü

Feci olay, Antalya’nın turizm bölgesi Kundu’da bulunan ATGV Eğitim ve Sosyal Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaşandı. Tesise eğitim için gelen Muhammet Saltuk Kalem, epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu balkondan düştü. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Kalem'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Muhammet Saltuk Kalem'in yanında bulunan eşi Elif Kalem'in de Konya Bölge Adliye Mahkemesi'nde görev yaptığı öğrenildi. Kalem'in cenazesi Antalya'daki otopsi işlemlerinin ardından cenazesinin Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Zümrüt Apartmanı enkazından 132 saat sonra sağ çıkarılmıştı, tatilde balkondan düşüp öldü - Resim : 2

ZÜMRÜT APARTMANINDAN 132 SAAT SONRA SAĞ ÇIKARILMIŞ

Diğer yandan 2 Şubat 2004 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci günü akşamı 11 katlı Zümrüt Apartmanı aniden çökmüş 92 kişi hayatını kaybetmişti. Muhammet Saltuk Kalem, enkazda oluşan boşluğa sığınarak 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ olarak kurtarılmıştı.

İHA

Zümrüt Apartmanı enkazından 132 saat sonra sağ çıkarılmıştı, tatilde balkondan düşüp öldü ile ilgili etiketler Zümrüt Apartmanı enkazdan kurtuldu balkondan düştü Muhammet Saltuk Kalem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.