Zümrüdüanka Zümrüt öldü mü? Ceren Yılmaz diziden ayrıldı mı?

Zümrüdüanka Zümrüt öldü mü? Güzel oyuncu Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt ölecek mi sorusunu akıllara getirdi. Fragmanda kaza yapan Zümrüt yaşayacak mı? Ceren Yılmaz Zümrüdüanka dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar…

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka’da Zümrüt kaza yapıyor. Serhat şimdiden onun acısını duymaya başlarken Zümrüt’in öleceği ve güzel oyuncu Ceren Yılmaz’ın Zümrüdüanka dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

ZÜMRÜDÜANKA ZÜMRÜT ÖLDÜ MÜ?

Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt’ün öleceği fragmanda az da olsa ortaya çıktı. Serhat ise şimdiden Zümrüt’ün haberi ile yıkılırken onsuz yaşama ayak uydurmaya çalışacak.

20’lerinin başında... Fakruzaruret içindeki Kuloğlu Ailesi’nin en büyük kızı... Anası, babası ve iki kardeşiyle müflis Körkuyu Mahallesi’nde yaşıyordu. Çalışkan, vefalı, kendinden daha çok ailesini düşünen, onurlu ve sebatkar bir kızdı. Tüm ailenin yükü onun sırtındaydı. Demirkanların holdinginde çalışıyordu ama maaşı beş boğazı geçindirmeye yetmiyordu. Ve o kadar büyük bir sırrı vardı ki bu sır yüreğini dağlıyordu…

ZÜMRÜDÜANKA CEREN YILMAZ DİZİDEN AYRILDI MI?

Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt’ün ölümünden sonra güzel oyuncu Ceren Yılmaz’ın dizinden ayrılacağı belirtiliyor.

6 Haziran 1990 yılında Samsun'da doğmuştur. Filinta ve Deli Gönül dizilerinde rol almış. Üç Harfliler : ''Adak'' sinema film'inde başrol olarak yer almıştır.

Zümrüdüanka Zümrüt öldü mü? Ceren Yılmaz diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler zümrüdüanka zümrüt ceren yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.