Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı izle!

Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin son bölümünün ardından harekete geçti. Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı merak ediliyor. 23 Aralık akşamı yeni bölüm sonrası Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı izle linki araştırılıyor. FOX ekranlarının sevilen ve takip edilen dizisi Zümrüdüanka'da yeni bölüm bu akşam yayınlandı. İzleyenler, Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor. İşte, yeni bölüm fragmanı...

ZÜMRÜDÜANKA 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ZÜMRÜDÜANKA'DA SON BÖLÜM NELER OLDU?3

Zümrüt, aniden ortaya çıkan yeni hastalığıyla şoka uğruyor! Zümrüt bu hastalığı yenebilecek mi? EŞi ve Zümrüt bu hastalığın ardından güçlü bir şekilde çıkacaklar ya da birbirlerine veda edecekler. Ancak Zümrüt ve eşinin bu sınavdan alınlarının akıyla çıkabilmelerine seyircinin güveni tam!

Zümrüt, Azimet hanımla planlar yapan Deniz’e hesap soruyor! Azimet Hanım ise Serhat’la birlikte olmasını isteyen Deniz’e sinsi planları için fikir veriyor. Zümrüt’ü bekleyen tehlike ne? Zümrüt ve Serhat aşkını bekleyen tehlike Azimet hanımın oyunlarıdır. Zümrüt ve Serhat yeni sayfa açtıkları hayatlarında dış etkilerden bir türlü kurtulamayacaklardır.

 

 

Zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Fox TV zümrüdüanka 25. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.