Zümrüdüanka 21. bölüm full izle!

Zümrüdüanka 21. bölüm full izle! Zümrüdüanka 21. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde FOX TV'de yayınlanacak. 2 Aralık akşamı Zümrüdüanka 21. son bölüm tek parça fox play ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Zümrüdüanka 21. bölüm izle linki merak ediliyor. Ceren Yılmaz'ın başrolünde olduğu Zümrüdüanka 21. son bölüm tek parça fox tv ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmiş ve dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmıştı.

Zümrüdüanka son bölümde; Demirkanlar ve Özgüçler arasındaki gerilim artık bir savaşa dönüşmüştür. Behram Özgüç, Serhat’ın elinden bütün sevdiklerini almaya kararlıdır. Serhat üzerine atılan suçtan bir an önce kurtulup ailesinin yanında olmanın derdindedir. Ancak Behram planları bozuldukça Serhat için yeni tuzaklar hazırlamaktadır.

ZÜMRÜDÜANKA 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zümrüdüanka 21. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Fox TV Zümrüdüanka son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.