Zümrüdüanka 16. bölüm full izle!

Zümrüdüanka 16. bölüm full izle! Zümrüdüanka 16. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX Play'de. 24 Ekim Cumartesi akşamında Zümrüdüanka 16. bölüm tek parça olarak FOX TV'den izlenebilecek.

Zümrüdüanka 16. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın oynadığı Zümrüdüanka dizisinin 16. son bölümü 24 Ekim Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zümrüdüanka 16. son bölümünde; Abbas, Zümrüt ve Serhat’ı ayırmak için, gözünü karartır. Ancak tüm yaptıklarının bedelini, yeni doğan oğlunu görememekle öder.

ZÜMRÜDÜANKA 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Abbas, Zümrüt ve Serhat’ı ayırmak için, gözünü karartır. Ancak tüm yaptıklarının bedelini, yeni doğan oğlunu görememekle öder. Serhat, Deniz’den boşanmak için işlemleri hızlandırır. Deniz de konakta kalıcı olmak adına, yeni iş birliklerinin önünü açar. Zümrüt, Cihan’ın atölyesinde işe başlar. Serhat, bunu hiç tahmin etmediği bir anda öğrenir. Zümrüt’ü, Cihan’dan kıskanır. Ancak Zümrüt, sevdiği işi yapmak konusunda kararlıdır. Serhat, ailesinin ve amcasının ölümünden dolayı Abbas’tan şüphelenirken, şüphelerine cevap bulmak için, Abbas’ın kara kutusu Niyazi Çavuş’un peşine düşer.

Suhandan, Hamit’in ona attığı adımı yanlış anlayınca, Demirkan Konağı’na döner. Ancak bu ayrılık, ikisine de iyi gelmez. Serhat’ın Abbas’a öfkeyle atacağı adım, Zümrüt’le yeniden bir arada olma ihtimalini yok etmek üzeredir. Zümrüt, felakete dönüşen bu duruma kayıtsız kalamaz. Serhat, Niyazi Çavuş’u bulabilecek midir? Zümrüt, Serhat’ı dönüşü olmayan bu yoldan geri döndürebilecek midir?

Zümrüdüanka 16. bölüm full izle! ile ilgili etiketler zümrüdüanka Zümrüdüanka 16. bölüm Zümrüdüanka son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.