Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı izle!

Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı izle! Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak içerisinde bekleniyor. Peki, Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı izle! Başrollerinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın oynadığı Zümrüdüanka dizisinde 13. bölüm 3 Ekim akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Peki, Zümrüdüanka son bölümünde neler yaşandı?

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zümrüt ile Serhat artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerinin farkına varmışlardır. Zümrüt bir kez daha Serhat’ın gözlerinin içine bakarak kendisini kandırdığını sanmaktadır. Oysaki Serhat’ın amacı sadece Zümrüt’ü korumaktır.

Deniz, her şeyin ortaya çıkmasıyla birlikte, işinin kolaylaşacağını düşünür. Ancak Ülfet, Deniz’in planlarının önündeki büyük engellerden biridir.

Cihan, kızını geri alıp, eski hayatına dönmek için radikal adımlar atar. Kader, onu aynı zamanda Zümrüt’e de yaklaştırmaktadır. Suhandan, Hamit hakkında duyacağı bazı şeylerden sonra, gitmek ve kalmak arasında kalacaktır. Zümrüt, kaza gecesinde olanları hatırlamaya başlar. Hatırladığı her şey, onu adım adım Abbas’a götürmektedir.

Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler zümrüdüanka Zümrüdüanka 14. bölüm fragmanı Zümrüdüanka son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.