Zümrüdüanka 10. bölüm full izle!

Zümrüdüanka 10. Bölüm full izle! Zümrüdüanka 10. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX TV’de. Peki, Zümrüdüanka 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Zümrüdüanka 10. Bölüm izle! Başrollerinde Alp Navruz’un oynadığı Zümrüdüanka 10. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Zümrüdüanka 10. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Konakta artık yepyeni bir dönem başlamıştır. Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışmaya çalışan Serhat acılarıyla baş başa kalmıştır. Ancak sevdiği kadın olmadan nefes almak Serhat için epeyce bir zor olacaktır. Serhat sonunda bu yaşananların hesabını sormak için Zümrüt’ü kendisinden çalan kişinin peşine düşer.

Zümrüdüanka 10. bölüm full izle!

Abbas ile Azimet’in aslında Serhat için yeni planları vardır. Serhat’ın gerçekten de yaşananları öğrenmemesi adına geçmiş defterleri açmaya karar verirler. Konakta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Suhandan ise konakta her şeye rağmen yaşantısına devam etmeye çalışırken ayakta kalmak için epeyce zorlanacaktır.

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zümrüdüanka 10. bölüm full izle! ile ilgili etiketler zümrüdüanka Zümrüdüanka 10. bölüm Zümrüdüanka son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.