Züleyha ve Hakan Evleniyor Mu? Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımı Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm fragmanıyla müjdeyi verdi. Fikret'in ölmediğinin anlaşılmasına sevinen izleyenler bu kez Züleyha ile Hakan'ın evlenmesine şaşırıyor. Yaman ailesinin en büyük düşmanlarından Hakan Gümüşoğlu'a, "Var mısın" demesi sonrası Züleyha 7 kocalı Hürmüz ilan edildi. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Perşembe akşamı hikayesiyle izleyenlerini soluksuz bırakan dizinin yeni bölüm fragmanında Züleyha ve Hakan Gümüşoğlu'nun evlilik planları yapması dizinin izleyenlerini şoke etti.

Züleyha ve Hakan Gümüşoğlu evleniyor mu sorusu Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanıyla merak edilir oldu. İbrahim Çelikkol'un hayat verdiği Hakan Gümüşoğlu'nun asıl kimliğini öğrenmeyen Züleyha'nın Fikret'i harcayıp Hakan ile evlilik planları yapması tepki çekti.

Züleyha ve Hakan Evleniyor Mu? Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı

Züleyha ve Hakan Gümüşoğlu Evleniyor Mu?

Furkan Palalı'nın canlandırdığı Fikret'in Beyrut'ta ölmediğinin anlaşılmasıyla rahatlayan dizinin izleyenleri bu kez Züleyha ve Hakan'ın olası evlenme planları karşısında şaşırdı.

Peki Züleyhan ve Hakan evlenecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 127. bölümü Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

 

Züleyha ve Hakan Evleniyor Mu? Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova züleylha hakan evleniyor mu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.