Züleyha için bu akşam hayat duruyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'nin katili Mehmet Kara çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümüyle tüm gerçekler ortaya çıktı. ATV'nin uzun soluklu dizisinde Züleyha için bu akşam adeta hayat durdu. Mehmet Kara'nın Fekeli'nin katili olduğunun ortaya çıkması herkesi şoke etti.

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrol oynadığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümüye 25 Kasım akşamına damga vurdu. Mehmet Kara ile Züleyha arasındaki aşk kıvılcımlarının artık ateşe dönmesi, Demir Yaman'ın cenazesinin kaldırılması dizinin son bölümünün dikkat çeken sahneleri oldu. Ancak asıl bomba Fekeli'nin ölüm nedeni oldu.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Dizinin bu akşam yayınlanan 114. bölümünde Fikret Züleyha'yı kıskanarak Mehmet Kara'nın üzerine yürüdü. Mehmet Kara olarak bilinen Hakan'ın Fikret'le dalga geçercesine "Züleyha bana aşık oldu diye mi sinirleniyorsun" demesi bardağı taşıran son dama oldu.

114. Bölüm Foto Galeri - Son dakika Bir Zamanlar Çukurova haberleri,  fotoğrafları - ATV

MEĞER FEKELİ KALP KRİZİ GEÇİRMEMİŞ

Dizinin son bölümüne bu ikilinin birbirinin boğazını sıkması Mehmet Kara ile Fikret'ten birinin bu akşam diziye veda edeceği iddiasını güçlendirdi. Ancak asıl bomba gerçek sona saklandı.

Züleyha ve Hakan hedef alındı! Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm 2. fragmanı  yayınlandı: Bir mermilik canı var herifin! - Galeri - Takvim

Fekeli'nin kalp krizi geçirmediği Mehmet Kara'nın adamı Abdülkadir tarafından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Dizinin izleyenlerinin ağzını açık bırakan bu gerçek son günlerin en bomba haberi oldu. Mehmet Kara'nın Züleyha ile bir mekanda buluşması ve ona aşk sözleri fısıldaması sonrası Züleyha'nın bir geri dönülmez bi hataya koştuğunu gösterdi.

Bir Zamanlar Çukurova 114. bölümüye 25 Kasım Perşembe akşamı ATV'de olacak.

Züleyha için bu akşam hayat duruyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'nin katili Mehmet Kara çıktı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova 114. bölüm bir zamanlar çukurova yeni bölüm Mehmet Kara Züleyha
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.