Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 4 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim?

Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu akşam haftanın birincisini belirliyor. Cuma günleri 15 bin TL ödülün verildiği yarışmada 5 yarışmacının performansı değerlendiriliyor. Peki 4 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kqzandı? İşte detaylar....

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu soruları bu akşam da merakla bekleniyor. Hafta içi her gün tv8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışmasında Cuma haftanın finalinde puanlar belirleniyor ve haftanın kazanan ismi ortaya çıkıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi 4 Mart Cuma akşamı belli oluyor. 15 bin TL ödülün verildiği haftanın kazanan ismi az sonra belli olacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz.

Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 4 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim? ile ilgili etiketler zuhal topal'la yemekteyiz kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.