Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 28 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her Cuma haftanın birincisini belirliyor. 28 Ocak Cuma günü hafta finalinin yapıldığı programda birinci olan yarışmacı 15 bin Lira ödülle yarışmadan ayrılıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

28 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusu merak ediliyor. Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmasında Cuma günleri haftanın kazanan ismi belirleniyor. Büyük mücadelenin sürdüğü sofrada birbirinden nefis yemekler puanlanıyor.

 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı?

28 Ocak Cuma günü hafta finalinin yapıldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusunun yanıtı az sonra belli olacak. Yapılacak oylamanın ardından puan durumu belli olacak ve hafta birincisi açıklanacak.

GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın finalinde 34 puan alan yarışmacı Yeşim Hanım 15.000 TL ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 28 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim? ile ilgili etiketler Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.