Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 22 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci kim?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı merak ediliyor. Hafta içi her gün tv8 ekranlarında yayınlanan ve birinciye 15 bin TL ödülün verildiği yarışmada bu Cuma kim birinci oldu? İşte 22 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi....

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her Cuma haftanın birincisini belirliyor. Yarışmacılarıhn kıyasıya yarıştığı yarışmada birincilik ödülü 15 bin TL. Ünlü sunucunun verdiği puanların da etkili olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 22 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci kim?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Cuma günleri haftanın finalinde kazanan ismin belli olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi az sonra belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Muhammet oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 22 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci kim? ile ilgili etiketler zuhal topalla yemekteyiz kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.