Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 13 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ödülü Kim aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Programında Cuma Günleri Büyük final yapılıyor. Hafta içi her gün TV8'de yayınlanan yemek yarışmasında yemekler puanlanıyor. Yapılan oylamaya son olarak sunucu Zuhal Topal'ın da puanı ekleniyor ve haftanın birincisi belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu, ödülü kim aldı? Detaylar haberimizde..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu merak ediliyor. 5 yarışmacının birbirilerinin yemeklerini puanladığı yarışma hafta içi her gün ekrana geliyor. Ödül olarak Cuma günleri haftanın birincisine 15 bin TL ödül veriliyor. Peki Zuhal Topal'da 15 bin tl ödülü kim aldı?

ZUHAL TOPAL HAFTANIN YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında bu hafat Şevki Cingöz, Derya Küçükkızılkaya, Selim Burak, Selin Arslanbaş, İrem var. Cuma günü İrem Hanım'ın yemekleri ekrana geliyor. Yarışmacılar ise birbirlerini acımasızca eleştiriyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Sevilen yarışma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi az sonra sunucu Zuhal Topal'ın da vereceği puanla belli olacak. 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 9-13 Mayıs tarihli haftasında Selim Bey, Şevki Bey, İrem Hanım, Selin Hanım ve Derya Hanım yarıştı. Haftanın puanlamasında İrem Hanım sonuncu olurken, Derya Hanım da 35 puanla bu haftanın birincisi seçilerek 15 bin TL'yi kazandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 13 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ödülü Kim aldı? ile ilgili etiketler zuhal topal'la yemekteyiz kim birinci oldu haftanın birincisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.