Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 11 Mart Zuhal Topal'la Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Yeemekteyiz Kim kazandı sorusu bu Cuma akşamı da programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün tv8'de ekrana gelen yemek yarışmasında birincilik ödüşü 15 bin TL'dir. Peki 11 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Her Cuma haftanın birincisinin belli olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mart Cuma günü de haftanın finali devam ediyor. 5 yarışmacının yemek rekabetine girdiği programda haftanın kazananı 15 bin TL ödülün sahibi oluyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mart Cuma kazanan isim yarışmanın takipçilerinin merak konusu oldu. Şu sıralar devam eden yarışmada haftanın birinci olan ismi az sonra belli olacak.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci olan isim henüz açıklanamadı. Puan durumu belli olur olmaz haberimizde yer alacaktır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 11 Mart Zuhal Topal'la Haftanın Birincisi Kim Oldu? ile ilgili etiketler zuhal topal'la yemekteyiz kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.