Zuhal Topal'la Yemekteyiz Birincisi Kim? 29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı merak ediliyor. 29 Nisan 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi bugün belli oluyor. Kazanan yarışmacının 15 bin TL olduğu yarışmada bu Cuma kim birincisi oldu? Detayları araştırdık.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan kim oldu, 29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu soruları merak ediliyor. tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma her Cuma birinciyi belirliyor. Kazanan ismi 15 bin TL aldığı yarışmada bu akşam kim birinci oldu?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi az sonra belli olacak. Zuhal Topal kazanan isim belli olduğunda haberimizde yerini alacaktır.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Birincisi Kim? 29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Zuhal Topal kim kazandı haftanın birincisi kim birinci oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.