Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart canlı izle! Mart ayının yeni bir haftası daha başladı. Zuhal Topal'la Sofrada kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.Programda gelinler yemekleri ile rekabet ediyorlar. İşte Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart canlı izle! Detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart canlı izle! HZuhal Topal'la Sofrada programında günün yarışmacısı yemekleri ile yarışacak. Hafta içi her gün yayınlanan program FOX TV'de ekranlara geliyor.İşte Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart canlı izle!

FOX TV CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACILARI

Didem Katar ve Zekiye Katar

Kübra Kaynak ve Nezaket Kaynak

Özlem Halıcıoğlu ve Halide Halıcıoğlu

Sedanur Karataş ve Aysun Kamber

Nida Aydemir ve Ayşe Aydemir

13 MART ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KAZANANI KİM OLDU?

Geçen hafta en fazla puanı toplayarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazanan isim, 33 puanla Zeliha Hanım oldu. Para ödülünü kazanan Zeliha Hanım büyük sevinç yaşadı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada canlı yayın canlı izle Zuhal Topal Fox TV puan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.