Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? 29 Ocak günü puan durumu nedir?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim birinci oldu, 29 Ocak günü puan durumu nedir merak ediliyor. 530. Bölümde haftanın beşinci gelini yaptığı yemeklerle kaynanalardan yüksek puan almaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim birinci oldu, 29 Ocak günü puan durumu nedir detaylar haberimizde.

Zuhal Topal’la Sofrada bugün, gösterdiği performans ile birinci olan ve 15 bin TL’nin sahibi merak ediliyor. Birbirinden hırslı ve eli lezzetli yarışmacıları ile kıyasıya gecen bir haftanın sonunda en yüksek puanı alarak Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 bin TL ödülü kim aldı detaylar haberimizde..

Zuhal Topal’la Sofrada bugün yine kıyasıya geçen bir yarışmada beşinci günün gelini menüsü ile çok iddialı geldi. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanmaktadır. 5 kaynana gelinin bütün hünerlerini sergilediği yemek yarışmasında haftanın finaline gelindi. Haftanın final gününde yarışacak olan beşinci yarışmacı gelini neler bekliyor, kim 15 bin TL’nin sahibi oldu Zuhal Topal’la Sofrada bugün detayları haberimizde.

Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim birinci oldu? 29 Ocak günü puan durumu nedir?

Dün hazırladığı sofra ile iddialı olduğunu kanıtlayan dördüncü gün yarışmacısı Rabia kayın validelerden toplam 20 puan aldı. Zühal Topal ve Rabia bu durum karşısında şaşırdı. Her şeyini tam hazırlayan Rabia hayal kırıklığına uğradı.

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

29 Ocak 2021 Cuma günü Zuhal Topal’la Sofrada bugün kaynanalardan en yüksek puanı alarak birinci olan ve 15 bin TL’yi kazanan yarışmacısı Gözde oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Puan Durumu

Bahar: 24

Oğulgerek: 17

Elif: 11

Rabia: 26

Gözde: 30

Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim birinci oldu? 29 Ocak günü puan durumu nedir?

Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? 29 Ocak günü puan durumu nedir? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Bugün neler oldu kim birinci oldu 15 Bin TL kimin oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.