Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Eylül birincisi!

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yine bir haftanın finaline geliniyor. Zuhal Topal ve kaynanalar gelinlere puan verdiler. Haftanın en yüksek puanını alan isim haftanın birincisi olacak. Peki 27 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birinci kim oldu? Detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Yarışma programları arasında dikkat çeken Zuhal Topal'la Sofrada gelinler yemekleri ile yarışıyorlar. Gündüz kuşağının beğenilen yapımı hayranlıkla izleniyor. Peki 27 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birinci kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yarışmayı kazananlar Müjde Ahiskalı ve Kaynana Ömür Ahiskalı oldu.

Sibel Erturan - Kaynana Bahriye Erturan

Karşıyakalı Sibel Erturan 29 yaşındadır. 5 yıllık evli olan Sibel Erturan 1 çocuk annesidir. Sessizliği ve sakinliği ve bilgili olması ile tanınıyor.

Bahriye Erturan ise tam bir mutfak aşığıdır. Oğlu ve gelininin savurganlığından şikayetçidir.

Esile Şengörür – Kaynana Meral Şengörür
Esile Şengörür 28 yaşında ve 1 yıllık evlidir. İnançlı, çalışkan ve bir o kadar da hırslıdır. Mutfakta hızlı olan Esile Şengörür, çok çabuk küsmesiyle tanınıyor. Kaynana Meral Hanım ise tam bir alışveriş tutkunudur. Gardırobu eşya doludur.

Müjde Ahiskalı – Kaynana Ömür Ahiskalı

Müjde Ahiskalı 36 yaşında ve 7 yıllık evlidir. Mağruri ağırbaşlı ve sözünün eridir. Yemek yapmak ise en büyük eğlencesidir. Kayınvalide Ömür Hanım ise gelininin en büyük destekçisidir.

Gülten Bezek – Kaynana Hayriye Bezek

Gülten Bezek 45 yaşında ve 21 yıllık evlidir. 2 çocuk annesi olan Gülten Bezek, kayınvalidesi ile uyumu ile dikkat çekiyor. Kaynana Hayriye Hanım ise dediğim dedik birisi ancak bir o kadar

Mine Kahramantürk – Kaynana Sündüz Kahramantürk

Mine Kahramantürk 42 yaşında ve 23 yıllık evli 2 çocuk annesidir. Kayınvalide Sündüz Hanım ise tam bir İzmir Hanımefendisidir. Sessiz, sakin, ağırbaşlı ama sözünün de eridir.

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Eylül birincisi! ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Fox TV 27 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.