Zuhal Topal'la Sofrada dış sesin sahibi kim? Mikser adlı dış sesin gerçek adı nedir?

FOX TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada programında dış ses olarak hafızalarda yerini alan Mikser hakkında meraklı araştırmalar sürüyor. Mikser kimdir sorusuna da yanıt bulacağınız haberimizde Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesi hakkında detayları da bulacaksınız.

Zuhal Topal'la Sofrada prgoramının dış sesi kime aittir? Bu soru, hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'lla Sofrada programını takip edenlerin merak konusu oldu. Hafızalara kazınan dış ses Mikser hakkında detaylar haberimizde.

Sevilen sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün FOX TV'de izlenen Zuhal Topal'la Sofrada adlı programda dış ses olarak duyulan ve Aydoğan Temel'in seslendirmesini yaptığı Mikser kimdir?

Zuhal Topal'ın programının sıkı takipçileri, Mikser hakkında detaylı bilgiyi arama motorlarında arıyor. Sık sık gündem olan Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesi, ekran başındakilerin adeta akıllarına kazındı. Mikser'i görmek ve hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için derledik.

AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966 tarihinde dünyaya geldi. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmaktadır.

Zuhal Topal'la Sofrada Mikser kimdir" Zuhal Topal'la Sofrada programın dış sesini kim yapıyor"

Sıkça konuştuğu ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu sayılabilir. Genellikle seslendirme yaptığı karakterleri kötü, sapık, komik, sorunlu adamlar oluşturmaktadır. Daha sonra Uçankuş programında şimdiye kadar ekranın dışında gizemli bir ses kalan Aydoğan Temel, ekranın karşısına çıktı ve bu programı sundu.

Aydoğan Temel, 2011 yılında vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi adlı sinema filminin senaryosunu yazarak baş rolünde oynadı. Ayrıca 2010 yılında Atv'de yayınlanan Yalancısın Sen isimli dizide oynadı.

 

Zuhal Topal'la Sofrada dış sesin sahibi kim? Mikser adlı dış sesin gerçek adı nedir? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada dış ses aydoğan temek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.