Zuhal Topal'la Sofrada dış ses kimdir? Temizlik Benim İşim dış ses Aydoğan Temel kimdir?

Seyirciler tarafından sevilen iki program olan Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim'de Mikser takma adlıı dış sesin kime ait olduğıu merak edilmektedir. Peki Mikser, Aydoğan Temel kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim dış ses kime ait olduğu uzun zamandan beri merak ediliyordu. Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim programlarına bulunduğu katkılı sohbetleri ile merak edilen dış sesin Aydoğan Temel olduğu öğrenildi. Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim dış ses kime ait, Aydoğan Temel kimdir detayları ile haberimizde.

Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim dış ses Aydoğan Temel kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim programının dış sesi olarak tanınan Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Aydoğan Temel, eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı olarak çalışmaktadır. Aydoğan Temel 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmıştır.

Zuhal Topal'la Sofrada ve Temizlik Benim İşim dış ses kime aittir? Aydoğan Temel kimdir?

Sıkça seslendirdiği ünlüler arasında şu isimler vardır: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu gibi birkaç isim sayabiliriz. Genellikle seslendirme yaptığı karakterleri kötü, sapık, komik, sorunlu adamlardan oluşuyor. Show TV'de bir dönem yayınlanmış magazin programlarından Pazar keyfi'nin dış sesini seslendirmiştir.

O zamana kadar yapılmış magazin seslendirmelerinin dışına çıkarak, fark yaratması ve kimi kesim tarafından eleştirilse de izleyicilerin beğenisini kazanarak aklitleri türemiştir. Daha sonraları Uçankuş programında şimdiye kadar ekranın dışında gizemli bir ses kalan Aydoğan Temel ekranın karşısına çıktı ve bu programı sunmuştur.

Aydoğan Temel, 2011 yılında vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi adlı sinema filminin senaryosunu yazarak baş rolünde kendisi oynamıştır. Ayrıca 2010 yılında Atv'de yayınlanmış olan Yalancısın Sen isimli dizide yer almıştır.

Zuhal Topal'la Sofrada dış ses kimdir? Temizlik Benim İşim dış ses Aydoğan Temel kimdir? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada dış ses kim Temizlik Benim İşim dış sesi kim Aydoğan Temel kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.