Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? Puan durumu nedir?

FOX TV ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bugün bir gelin ve kaynana 15 bin TL'nin sahibi oldu. Bu hafta en yüksek puanı alarak para ödülünü kazanan yarışmacıyı sizler için araştırdık.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 5 Şubat Cuma günü yarışan gelini Fatma Türk ile kaynanası Güliser Türk oldu. Bugün Zuhal Topal’la Sofrada adlı yemek yarışmasında haftanın final günü için yemekleri hazırlayacak olan gelin Fatma Türk Şanlıurfalı olduğu için elinin lezzetine güveniyor.

Zuhal Topal’la sofrada programının 5 Şubat 2021 Cuma günü kaynanalardan yaptığı yemekler ile en yüksek alan gelini kim oldu merak ediliyor. Büyük ödülün 15 bin TL olduğu Zuhal Topal’la Sofrada programında kim 15 bin TL’nin sahibi oldu sizler için araştırdık. Zuhal Topal’la Sofra’da 5 Şubat 2021 günü Fatma Türk ana yemeğinde ciğer yemeği yaparak kaynanalardan tam puan alacak mı merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? Puan durumu nedir?

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Şubat 2021 kim birinci oldu?

Hafta için her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 5 Şubat 2021 Cuma günü final heyecanı dorukta. Kıyasıya geçen bir haftanın son yarışmacısı Fatma Türk’ün sofrasının puanlanması ardından 5 Şubat günü haftanın birincisi ve 15 bin TL’nin sahibi belli oldu. El lezzeti ile kaynanalar ve Zuhal Topal’dan aldığı puanlarla birinci olan yarışmacı … oldu.

 

Zuhal Topal’la Sofrada Puan Durumu

Hatice Çiçek :

Zeynep Yalçın :

Filiz Şahin :

Güliser Türk :    

Zuhal Topal :

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? Puan durumu nedir? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada günün birincisi kim oldu kim kazandı 15 Bin TL kimin oldu puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.