Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? 27 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu merak ediliyor. FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada bu cuma haftanın birincisi belli oldu mu sorusunun yanıtı haberimizde.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu sorusunun yanıtı haberimizde. Sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanıyor. Her Cuma günü haftanın birincisinin belirlendiği programda bu hafta kim birinci oldu?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofra'da haftanın birinci açıklandı. Pazartesi gününden beri yarışan gelinlerin puanlaması şu şekilde yapıldı.

Deniz:30 puanla 1.

Sibel: 28 puanla 2.

Sibel: 27 puanla 3.

Figen: 26 puanla 4. oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? 27 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kazandı?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRA'DA

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor! Her bölüm kıyasıya rekabet yaşanıyor...

Yapımcılığını Dual Yapım’ın üstlendiği program FOX’ta.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim birinci oldu? 27 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kazandı? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topalla sofrada kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.