Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? 22 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi belli oldu. FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yemek programı, cuma günleri birincisini belirliyor. 22 Ocak 2021 Cuma günü Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümde bu haftanın kazananı kim sorusu da yanıt buldu.

FOX TV'de yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada yarışması cuma günleri birincisini belirliyor. Bu haftanın kazananı ise sürpriz bir isim oldu.

Her hafta gelinlerin 15 bin TL ödül için ter döktükleri Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu da netleşti.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanını açıklandı. Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi Hatice oldu. Diğer gelinlerin hafta boyunca aldığı puanlar ise şu şekilde:

29 puanla haftanın ikincisi BeyzaNur

29 puanla haftanın üçüncüsü Zehra,

23 puanla haftanın dördüncüsü Derya,

19 puanla haftanın beşincisi Duygu oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? 22 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 22 OCAK PUAN DURUMU NASIL?

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak puan durumu yemek tadımlarının ardından Zuhal Topal tarafından açıklanacak. Bugün yarışan gelin kayınvalidelerden 23 puan aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? 22 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.