Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır? Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ödülün arttırılması sonrasında, yarışmaya ilgi artmaya devam ediyor. Katılım şartları araştırılmaya başlandı. İşte Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır? Ödülün arttırılması sonrasında, yarışmaya ilgi artmaya devam ediyor. Katılım şartları araştırılmaya başlandı.Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün FOX TV'de saat 16.00'da seyircilerin karşısına çıkıyor.

Yeni sezonda ise yarışma programının ödülünde büyük bir değişiklik olacağı ve ödülün artacağı açıklandı.

Zuhal Topal ile yarışmak isteyen gelin ve kaynanalar başvuru formunu doldurarak, yapımcıların dönüşünü beklemek durumunda.

ZUHAL TOPAL İLETİŞİM ADRESİ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BAŞVURU FORMU

Zuhal Topal telefon ve WhatsApp hattı numarası şöyle: 0 543 743 07 43

Zuhal Topal, yeni sezon tanıtım videosunda ödülün daha da büyüdüğünü söylemişti.

Geçen sezonda hafta finalinde birinci olan gelin ve kaynana 10 bin liralık ödül kazanıyordu.

Ödülü kazanabilmek için hatfa boyunca kaynanalardan en yüksek puanı almak gerekiyordu.

Zuhal Topal'ın verdiği puanlar da birincinin belirlenmesinde etkili oluyordu.

Program, her hafta Türkiye'nin farklı coğrafyalarında farklı şehirlerinde düzenleniyordu. Bu sezon da yine aynı şekilde farklı şehirlerde yarışılması planlanıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Fox TV Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.