Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Zuhal Topal’ın yaptığı Zuhal Topal’la sofrada yarışmasının bu hafta birincisi kim oldu araştırılıyor. Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak kim kazandı detaylar haberimizde.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının bu haftaki birincisi merak ediliyor. Birbirinden hırslı ve eli lezzetli yarışmacıları ile kıyasıya gecen bir haftanın sonunda en yüksek puanı alarak 15 bin TL ödül kimin olacak merak ediliyor.

Hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan ve 5 kaynana gelinin bütün hünerlerini sergilediği yemek yarışmasında haftanın finaline gelindi. Haftanın final gününde yarışacak olan beşinci yarışmacı gelin Fidan Uğur ve kaynanası Elmas Uğur’un sofrasında neler yaşanacak?

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?

Dün yarışan Selin Kerevizoğlu aldığı puanların toplamı ile gelin Nil Öztürk’ü geçmeyi başaramadı. Bugün yarışacak olan Fidan Uğur’un kaynanalardan kaç puan alacağı merak ediliyor. 8 Ocak 2021 Cuma günü Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasını kaynanalardan en yüksek puanı alarak birincisi olan ve 15 bin TL’yi kazanan yarışmacısı … oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Haftalık Puan Durumu

Fidan Uğur : ..

Selin Kerevizoğlu : 25

Nil Öztürk : 26

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ocak 2021 haftanın birincisi kim oldu kim kazandı 15 Bin TL kimin oldu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.