Zuhal Topal'ın gelin adayı, İsimsizler'in Fatih'i Uğur Güneş ile birlikte görüntülendi!

Cansu Gündüz Instagram paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ederken bir süre önce Zuhal Topal'ın evlilik programında da yer alan ünlü fenomenin İsimsizler dizisinin Fatih'i Uğur Güneş ile görüntülendiği ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizide kaymakam rolü ile takipçilerinin karşısına çıkan Güneş'ten ve Gündüz'den konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Zuhal Topal'da gelin adayı olarak bulunan Cansu Gündüz, geçtiğimiz günlerde ünlü bir isimle görüntülendi.

wtwetewr

İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" rolü ile takipçilerinin karşısına çıkan Uğur Güneş ile birlikte görüntülenen Gündüz denizde beraber vakit geçirdiği Güneş ile bir süre sonra plajda sohbet etti.

İkiliden konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmezken Gündüz ve Güneş arasında bir aşk yaşandığı iddia edildi.

wrewerw

2016 Türkiye Bikini Fitness üçüncüsü olan ve spor hocalığı da yapan Gündüz'ün sosyal medyadaki paylaşımları ise takipçileri tarafından beğenilmeye devam ediyor.

İşte, Gündüz'ün Instagram hesabından yaptığı paylaşımların bir bölümü...

Zuhal Topal'ın gelin adayı, İsimsizler'in Fatih'i Uğur Güneş ile birlikte görüntülendi! ile ilgili etiketler Fatih semti cansu gürbüz zuhal topla isimsizler uğur güneş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.