Zuhal Topal programda öyle birşey söyledi ki!

Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programı sezona olaylı bir şekilde başladı. Zuhal Topal'ın 50 yaşındaki yarışmacıya "Senin 40 mevlidine de geleceğim." demesi programda soğuk rüzgarlar estirdi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programı yeni sezonun ilk yarışmacıları ile olaylı başladı. Uzun bir tatil sonrası yeniden ekranlarda boy gösteren Zuhal Topal'ın gafı ise programda soğuk rüzgarlar estirdi.

ZUHAL TOPAL HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kıbrıs'ta yaşayan 50 yaşında, 31 yıllık evli olan Serap Özdemir ile kayınvalidesi Sıdıka Özdemir oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Sıdıka Özdemir, eğlenceli dansları ve samimi halleri ile ekran başındakileri mest etti. Haftanın 2. yarışmacısı olan Sıdıka Özdemir'in evine misafir olan Topal öyle bir gafa imza attı ki, ekran başındakiler dondu kaldı.

Zuhal Topal'ın evine gelmesine çok sevinen Sıdıka Özdemir'e, Zuhal Topal'ın "Senin 40 mevlidine de geleceğim hiç merak etme" demesi ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Bir anda soğuk rüzgarlar estiren gaf sonrası Sıdıka Özdemir, "Yok olmayayım canım da gelme" diye yanıt verdi. Zuhal Topal ise ortalığı "Şaka yaptım" diyerek yumuşatmaya çalıştı.

Zuhal Topal programda öyle birşey söyledi ki!

Zuhal Topal programda öyle birşey söyledi ki! ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Fox TV Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.