Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal bitti mi? Yeni bölüm neden yok?

Zuhal Topal neden yok merak ediliyor. FOX TV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programı bugün yayınlanmadı. İzleyiciler ise Zuhal Topal bitti mi, yeni bölüm neden yok araştırmalarına başladı.

Sevilen sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu ve hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programı izleyenlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Ancak 14 Haziran Pazartesi FOX TV'de yayınlanmayan yarışma sonrası izleynenler de Zuhal Topal bitti mi, yeni bölüm neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı.

Peki Zuhal Topal bitti mi?

Zuhal Topal bitti mi sorusu yanıtını buldu. Programın yerine Yasak Elma dizisi ekrana verildi. Bu sebeple vatandaşlar Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada final mi yaptı, bitti mi? sorusuna yanıt aradı.

Program geçen hafta sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etti.

FOX YAYIN AKIŞI 14 HAZİRAN 2021

Fox Tv'nin bugün yayın programı ise şu şekilde;

08:00 Çalar Saat

Videoyu Oynat

11:00 Sen Çal Kapımı

14:00 Şevkat Yerimdar

16:00 Yasak Elma

19:00 Ana Haber

20:00 Şef Akademi

22:30 Sen Çal Kapımı

01:30 Şef Akademi

 

Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal bitti mi? Yeni bölüm neden yok? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topal bitti mi zuhal topal yeni bölüm neden yok zuhal topal neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.