Zuhal Topal ne zaman başlayacak? TV8'e geçen ünlü sunucunun yeni programı ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz sezon Fox Tv'de yaptığı programla gündüz kuşağına damga vuran sunucu Zuhal Topal yeni sezon için Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaşmıştı. Topal'ın takipçileri 2021 Zuhal Topal'ın programı ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arama başladı.

Zuhal Topal'ın yeni programını kaçırmak istemeyenler sunucunun yeni kanalında ne zaman başlayacak sorusuna internet ve sosyal medyada yanıt aramaya başladı.

Televizyonlar gündüz kuşağı programlarının en çok izleneni sunan ve yemek yarışmalarına farklı bir seyir zevki oluşturan Zuhal Topal yeni kanalında ve yeni formattaki yarışmasıyla 2021 yılında da ekranda olacak.

ZUHAL TOPAL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz sezon Fox Tv'de Zuhal Topal'la Sofrada isimli programıyla gündüz kuşağına damga vuran ünlü sunucu Zuhal Topal, geçtiğimiz günlerde yeni kanalı ile anlaştığını duyurmuştur.

Zuhal Topal'ın yeni kanalı belli oldu | Zuhal Topal hangi kanal ile anlaştı?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HANGİ KANALD?

Sunucu Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı tv8'de 13 Eylül Pazartesi başlayacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlıyor? TV8 tarihi  paylaştı! - Magazin Haberleri

OLAYLI BİR ŞEKİLDE FOX'TAN AYRILMIŞTI!

Sunucunun, yaz aylarında kanal yönetimiyle yaşadığı sorun gün yüzüne çıkmış ve sosyal medyada yer bulmuştu. Ardından Fox Tv'den kovulan sunucu Acun Ilıcalı ile anlaşmıştı.

Zuhal Topal ne zaman başlayacak? TV8'e geçen ünlü sunucunun yeni programı ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Zuhal Topal zuhal topal ne zaman başlıyor zuhal topal'la yemekteyiz hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.