Zuhal Topal maskeli fotoğraflarını izinsiz kullanan şirkete dava açtı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla ekranlarda olan ünlü sunucu Zuhal Topal, kendisine ait görüntülerini izinsiz bir şekilde kullanan kozmetik şirketine dava açtı.

Zuhal Topal'la İzdivaç, Zuhal Topal'la Sofrada, Zuhal Topal'la Yemekteyiz, Hayata Dair Zuhal Topal, Zuhal Topal'la gibi programlarda sunuculuk yapan ve şimdilerde tv8'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla izleyici karşısına çıkan sunucu Zuhal Topal kendi görüntülerinin bir kozmetik firması tarafından kullandılığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

32 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Sunucu Zuhal Topal, kendisine ait ekran görüntülerini izinsiz şekilde maske reklamı ve tanıtımı faaliyetlerinde kullandığı gerekçesiyle TCT Medikal Estetik Kozmetik şirketine 32 bin liralık tazminat davası açtı.

Zuhal Topal maskeli fotoğraflarını izinsiz kullanan şirkete dava açtı

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre Topal’ın sunuculuk yaptığı televizyon programında bu ürünlerden bahsedildi. İddiaya göre şirket, ürün tanıtımına ilişkin çekilen ekran görüntüsünü daha sonra izinsiz bir şekilde reklam ve tanıtım malzemesi olarak kullandı.

 

Zuhal Topal maskeli fotoğraflarını izinsiz kullanan şirkete dava açtı ile ilgili etiketler Zuhal Topal dava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.