Zuhal Topal İle İlgili Karar Fox TV'den Geldi! Bu Karar Seyircide Şok Etkisi Yapacak! Yeni Sezonu Beklemeyin

Fox TV'nin Zuhal Topalla Sofrada programı için karar verildi. 3 Sezon ekranlarda olan program yeni yayın döneminde olacak mı merak edilirken Fox yönetimi tarafından alınan karar açıklandı ve Zuhal Topal'ın yeni yayın dönemi için ekranlarda olmayacağı açıklandı. Uzun zamandır Fox TV'de yer alan Zuhal Topal'la Sofrada ile ilgili kararda yola devam edilmeme kararı alındı.

Fox TV'nin Zuhal Topalla Sofrada programı için karar verildi. 3 Sezon ekranlarda olan program  yeni yayın döneminde olacak mı  merak edilirken Fox yönetimi tarafından alınan karar açıklandı ve Zuhal Topal'ın yeni yayın dönemi için ekranlarda olmayacağı açıklandı. Uzun zamandır Fox TV'de yer alan Zuhal Topal'la Sofrada ile ilgili kararda yola devam edilmeme kararı alındı.   

Zuhal Topal'ın Sözleşmesi Fesh Edildi

Yapımcılığını Dual Medya Prodiksiyon'un  üstlediği program Zuhal Topal'la Sofrada programının sunucu olan Zuhal Topal'ın sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı. Yeni sezon için yüksek zam beklentisi olduğu söylenen Zuhal Topal'ın bu talebi üzerine programın fesh edildiği söylendi. 

Zuhal Topal İle İlgili Karar Fox TV'den Geldi! Bu Karar Seyircide Şok Etkisi Yapacak! Yeni Sezonu Beklemeyin

Yeni sezonda Fox TV'de Fulya Öztürk'le Umudun Olsun programı ile yaz döneminde yayına başlayan Fox TV programı Zuhal Topal'ın yerine yayınlanmaya devam edecek. 2018 yılı 27 Ağustos'tan itibaren yayınlanan Zuhal Topal'ın programı sunduğu Zuhal Topal’la Sofrada 2021 yılı Haziran ayı içinde 625. bölüm sonunda sezon finali ile ekranlardan ayrılmıştı.

İzleyiciyi Üzecek Haber Fox TV'den Geldi

2018 yılından beri 3 sezondur ekranlarda olan Zuhal Topal'la Sofrada programı yeni yayın döneminde olmayacak. Zuhal Topal hayranlarını üzecek olan haberde program için yüksek zam talebinde bulunan Zuhal Topal'a gözler çevrilirken program yapımcılarından edinilen bilgiye göre Zuhal Topal'ın sözleşmesinin feshedildiği söylendi. Yeni yayın döneminde ekranlarda olmayacağı söylenen Zuhal Topal'la Sofrada programı ekranlarda olmayacak.

Yemek programı olan programda yarışmacıların performansları ve yaptığı yemeklerle ilgili eleştiriler dikkat çekiyordu. Yüksek reytingi olmasa da belli bir izleyici kitlesine sahip olan program artık ekranlarda olmayacak. Yeni dönemde Fulya Öztürk İle Umudun Olsun programı Zuhal Topal'ın programının yerine yayınlanacağı bildirildi. Fox TV’nin bu kararı Zuhal Topal'la Sofrada izleyicisini oldukça üzdü.  

Zuhal Topal İle İlgili Karar Fox TV'den Geldi! Bu Karar Seyircide Şok Etkisi Yapacak! Yeni Sezonu Beklemeyin ile ilgili etiketler Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.