Zuhal Topal Canlı Yayında Bayıldı, Kimse İnanmadı! İlk Müdahale Dakikalar Sonra Geldi

Zuhal Topal'la yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal canlı yayında bayıldı. Masadaki yarışmacıların önce inanmadığı ancak daha sonra müdahale ettikleri ünlü sunucunun sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

YARIŞMACILAR ŞAKA ZANNETTİ

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz programının fragmanında korku dolu anlar yaşandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Zuhal Topal bir yarışmacıya ismini kimin koyduğu soruyor. Yarışmacı, adının babasının eski sevgilisinin olduğunu söyleyince Zuhal Topal bayılma numarası yapıyor.

Farklı bir günde ise Zuhal Topal’ın gerçekten fenalaşıp bayıldığı görülüyor ancak yarışmacılar şaka yaptığını zannedip inanmıyor.

İLK MÜDAHALE DAKİKALAR SONRA GELDİ

Zuhal Topal'ın canlı yayında bayılması sonrası ilk müdahalede çekim ekibinden geldi. Yarışmacıların ikilemd ekalarak bayıldığına inanmadığı Topal'a müdahaleyi çekim ekibindeki görevlilier yaptı.

ZUHAL TOPAL'IN SAĞLIK DURUMU NEDİR?

Fragman bu hafta yayınlansada görüntüler 2 hafta öncesine ait, ayrıca Zuhal Topal ve ailesi Survivor yarışmasının Birleşme Partisi için Dominik'e gittiler. Parti sonrası Dubai'ye geçen Topal, ailesi ile tatilin keyfini çıkartıyor. Bu bilgiler göz önüne alındığında Zuhal Topal'ın son durumunda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

İşte o anlar...

 

 

Zuhal Topal Canlı Yayında Bayıldı, Kimse İnanmadı! İlk Müdahale Dakikalar Sonra Geldi ile ilgili etiketler Zuhal Topal bayıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.