Zorlu Center Beymen çatısı çöktü! VİDEO

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Center AVM'deki Beymen kafenin çatısı çöktü. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center AVM'deki Beymen kafenin çatısı çöktü. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Zincirlikuyu'da yer alan birçok ünlü ismin alışveriş yapmak için tercih ettiği Zorlu Center AVM’deki Beymen'e ait kafenin terası, müşterilerin üzerine çöktü.

Olayda çöküntü altında kalan kişiler yaralarla kurtarılırken can kaybı veya ağır yaralanma olmadığı öğrenildi.

ZORLU CENTER AVM'YE DAİR BİLGİLER

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Zincirlikuyu semtinte bulunan Zorlu Center, 73.000 m²'lik kiralanabilir alanda yaklaşık 205 mağazası, 10.000 m²'lik ana meydanı ve 12.000 m²'lik parkıyla Zorlu Alışveriş Merkezi, toplamda 105.000 m²'lik inşaat alanına sahiptir.

Çatısının çöktüğü belirtilen Beymen, 9.600m²'lik konsept mağazasıyla Zorlu Center'da yer alıyor.

İstanbul'un tam kalbi olarak nitelendirilen bölgelerden birinde bulunan Zorlu Center, ulaşım kolaylığıyla da öne çıkıyor. Ulus, Levent, Levazım, Barbaros ve Zincirlikuyu yönlerinden gelen tüm ziyaretçiler yönlendirmeler eşliğinde Zorlu Center'a ulaşabiliyor.

Zorlu Alışveriş Merkezi haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Zorlu Center Beymen çatısı çöktü! VİDEO ile ilgili etiketler Zorlu AVM Beymen zorlu center
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.