Zorla götürüldüğü ara sokakta öldürülmüştü: Kader Gökçe ile ilgili yeni ayrıntı ortaya çıktı

İstanbul Esenyurt'ta metrobüsten indikten sonra zorla götürüldüğü ara sokakta öldürülen Kader Gökçe ile ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Talihsiz kadının, korkunç cinayetten 4,5 ay önce koruma talep ettiği öğrenildi.

İstanbul Esenyurt’ta Alpaslan Çay adlı bir erkek, önceki akşam Haramidere durağında metrobüsten inen Kader Gökçe’yi kolundan sürükleyerek bir ara sokağa götürüp silahla vurdu, ardından intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki Kader Gökçe yaşamını yitirdi. Katil de kaldırıldığı hastanede öldü.

Kadının eski erkek arkadaşı olan katil Alpaslan Çay’ın çeşitli suçlardan poliste kaydının olduğu ortaya çıktı. Kader Gökçe’nin 14 Aralık’ta Bakırköy Aile İçi Büro Amirliği’ne gelerek aldığı tehditlerden ötürü Çay’dan şikâyetçi olarak koruma istediği öğrenildi.

KUZENİ İSYAN ETTİ

Kader Gökçe’nin cenazesi dün Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Cenazeyi, Gökçe’nin ailesi ve yakınları teslim aldı. Kadir Gökçe’nin kuzeni Tolunay Uğurlu, Adli Tıp Kurumu önünde yaptığı açıklamada, “Bu ülkede bu son bulmuyor. İnsanlar sadece kendi başına gelince durumun ciddiyetini anlıyor. Yine bir erkek cinayeti. Bu ülkede ben erkeğim demekten utanır hale geldim. Söyleyecek bir şey yok” dedi.

Katili tanımadığını belirten Uğurlu, “Kuzenimi rahatsız ettiğini, kuzenimin onu mahkemeye, savcılığa verdiğini, koruma istediğini biliyorum. O da olmayınca… Önceden ilişkileri olmuştu. Anlaşamayınca ısrar etti, çareyi böyle bir şeyde buldu” diye konuştu.

Bakırköy’de bir AVM’de çalıştığı öğrenilen Kader Gökçe için Güngören’de bir camide cenaze töreni düzenlendi. Tören boyunca kadının ailesi ve sevenleri gözyaşı döktü. Ardından cenaze, Sarıyer’deki Yeni Ayazağa mezarlığında toprağa verildi.

Zorla götürüldüğü ara sokakta öldürülmüştü: Kader Gökçe ile ilgili yeni ayrıntı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet kader gökçe koruma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.