Zor günleri atlattı... Mehmet Ali Erbil'in hem aşkta hem işte yüzü güldü! İşte kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi

Uzun bir süredir 'kaçış sendromu' hastalığıyla mücadele eden ve günlerce yoğun bakımda kalan 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil üç yıl aradan sonra ilk kez sunucu olarak Belarus'ta sahneye çıktı.

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, üç yıl sonra ilk kez sunucu olarak Belarus'un başkenti Minsk'te sahneye çıktı. Zor günleri geride bırakan ve sağlığına kavuşan Erbil, eskisi gibi yaptığı esprilerle herkesi güldürmeyi başardı.


Minsk'teki Double Tree by Hilton Otel&Casino'da konser veren Serkan Kaya, sunucu Mehmet Ali Erbil'in anlattıklarına dakikalarca kahkaha attı. Seyirciler, ünlü şovmene alkışlarıyla destek verdi. Ünlü şovmen, eski sahne şovu performanslarından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.

mehmet ali erbil

KENDİSİNDEN 40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ YAPTI

Son dönemde sık sık Belarus’a giden Mehmet Ali Erbil’in bu seyahatlerinin nedeni de ortaya çıktı. 64 yaşındaki Erbil, burada yaşayan, 24 yaşındaki Türkmenistanlı Kristina ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin bir yolculuk sırasında uçakta tanıştığı öğrenildi. Erbil, her hafta sonu koşarak Minsk’e gidiyor.

mehmet ali erbil

 

MEHMET ALİ ERBİL'E NE OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve 235 gün yoğun bakımda kalmıştı.

Zor günleri atlattı... Mehmet Ali Erbil'in hem aşkta hem işte yüzü güldü! İşte kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Belarus serkan kaya Minsk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.