Zoom'a nasıl kayıt olunur? Zoom kurulumu nasıl yapılır?

Zoom'a nasıl kayıt olunur? EBA sisteminin çökmesi sonrasında öğrenciler arasında Zoom devreye girdi. Öğretmenler EBA haricinde Zoom uygulamasını da kullanarak öğrenciler ve velilerle görüşmelerine devam ediyor. Peki, Zoom kurulumu nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde…

Zoom'a nasıl kayıt olunur? sorusunun yanıtı merak edilirken öğrenciler ve öğretmenler arasındaki iletişimde sağladığı kolaylık bir kez daha gün yüzüne çıktı. Birçok vatandaşın kullandığı uygulamalardan biri olan Zoom uygulamasını öğretmenler de artık öğrencilerine ulaşmak için kullanıyor. Zoom, bilgisayar ve telefon başında pek çok kullanıcının iletişimini kolayca gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.

ZOOM KURULUMU NASIL YAPILIR?

Zoom uygulamasını Google Play ve Apple Store gibi mağazalardan indirebilirsiniz. Program genel kullanımda ücretsiz ancak daha büyük toplantılar başlatmak gibi ek seçeneklere ücret ödemeniz istenebiliyor.

PLAY STORE İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

APP STORE İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Zoom uygulamanızı güncelleyin! Zoom uygulaması, bu dönemde de özellikle yine öğretmenler, özel okullar ve kurslar tarafından yoğun olarak kullanılacaktır. Zoom, bahar dönemine göre pek çok önlem alarak daha güvenli hale geldi. Bu nedenle en güncel uygulamanın kullanılması önemli. Aynı dikkat, Microsoft Teams gibi başka uzaktan çalışma ve videokonferans uygulamaları için de gösterilmeli.

Zoom'a nasıl kayıt olunur? Zoom kurulumu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler zoom
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.