Mevlid Kandili gecesi camiye ayakkabılarıyla girdi, cemaate hakaret eden kadın ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti

Zonguldak’ta Mevlid Kandili gecesi şaşırtan bir olay yaşandı. Ö.D. isimli genç kadın, Uzun Mehmet Camii’nde düzenlenen kandil programına ayakkabılarıyla geldi ve cemaate hakaretler savurdu. Kadının öfkesinin ve hakaretlerinin nedenini anlayamayan cemaat şaşkına döndü. İşte detaylar…

Edinilen bilgiye göre, olay, kandil gecesi dolayısıyla program düzenlenen Uzun Mehmet Camii'nde meydana geldi. Saat 19.35 sıralarında camiye gelen Ö.D. isimli kadın, cami içerisine ayakkabıları ile girerek cemaate hakaretler yağdırdı.

Mevlid Kandili gecesi camiye ayakkabılarıyla girdi, cemaate hakaret eden kadın ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti

Cemaatin şaşkın bakışları arasında camiden ayrılan Ö.D., ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ÖĞRENİLEN KADIN GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemede Samsun ve İstanbul ilinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü anlaşılan daha önce bir çok suçtan sabıkası olduğu öne sürülen Ö.D. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan işlem başlatıldı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ö.D., Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

Mevlid Kandili gecesi camiye ayakkabılarıyla girdi, cemaate hakaret eden kadın ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti - Resim : 2

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, "Mevlid Kandili münasebetiyle ilimiz Uzun Mehmet Camisinde düzenlenen program esnasında saat:19.35 sıralarında Ö.D isimli şahıs Cami içerisine ayakkabıları ile girerek cami içerisinde bulunan cemaate hakaret etmiştir. Ö.D isimli şahıs olay akabinde yakalanmış yapılan incelemede şahsın Samsun ve İstanbul İlinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü anlaşılmıştır. Şahıs ile ilgili Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama (TCK 216) SKM Suçundan adli işlemler başlatılmış olup günün nöbetçi savcısı talimatı ile gözaltına alınmış 08.10.2022 günü Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına intikali sağlanacaktır" denildi.

 

Mevlid Kandili gecesi camiye ayakkabılarıyla girdi, cemaate hakaret eden kadın ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti ile ilgili etiketler Zonguldak cami hakaret Mevlid Kandili
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.