Oğlunu ormana götürüp dehşeti yaşattı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir baba, 16 yaşındaki oğlunu ormana götürerek ensesinden bıçakladı. İlçedeki devlet hastanesinde pansuman görevlisi olarak çalışan Yusuf A. isimli baba daha sonra karakola gitti. Kendisini ihbar eden baba teslim oldu. Ağır yaralı çocuk ise tedavi altına alındı.

Korkunç olay, Çaycuma'ya bağlı Miyesserler köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Çaycuma Devlet Hastanesi'nin acil servisinde pansuman görevlisi olarak görev yapan Yusuf A., 16 yaşındaki oğlu O.A.'yı ensesinden bıçakladı.

Baba Yusuf A.'nın ormanlık alanda oğlunu ensesinden bıçakladıktan sonra karakola giderek 'Ben oğlumu bıçakladım' diyerek teslim olduğu öğrenildi.

Oğlunu ormana götürüp dehşeti yaşattı

Babanın korkunç itirafı üzerine harekete geçen ekipler bölgeye gitti. Olay yerine giden ekipler O.A.'yı yerde kanlar içerisinde buldu.

ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Ekipler ağır yaralı çocuğu, ilk müdahalenin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen çocuğun Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk olduğu öğrenildi. (İHA)

 

Oğlunu ormana götürüp dehşeti yaşattı ile ilgili etiketler Zonguldak baba Orman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.