4 kişi gözaltına alındı!

Engelli bir kadına tecavüz iddiasıyla Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kavaklık Mahallesi’nde ki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce yaralama suçundan sabıkası olan N.K. (66), M.A. (49), E.C. (51) ile A.T. (49) yüzde 85 engelli olan N.Y. isimli kadının evine gitti.

İddiaya göre şüpheliler N.Y isimli kadını darp ederek tecavüz etti. Şüpheliler evden ayrıldıktan sonra yardım isteyen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaşadıklarını polise anlatıp şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şüphelileri tespit edip kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu devam ederken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

4 kişi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.