Zonguldak'ta eşini vurup rehin alan şahıs 2 saat sonra teslim oldu

Gelen son dakika haberine göre; Zonguldak'ta çocuklarını göremediği gerekçesiyle 11 sene önce boşandığı eşini ayağından vurup rehin alan zanlı, ekiplerin ısrarı üzerine teslim oldu.

İddiaya göre, çocuklarını göremediğini iddia eden Ümit A., eski eşinin yaşadığı eve gitti. Evin önünde gördüğü kızıyla eski eşi Aslı D.'nın evinin kapısına giden Ümit A., zorla içeri girdi. Ümit A. eşini ve evde bulunan 3 çocuğu ile komşusunun 2 çocuğunu rehin aldı. Komşularının haber vermesiyle eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ümit A. bu sırada eski eşi Aslı D.'yi tabancayla ateş ederek ayağından vurdu. Polislerin iknası sonucu evde 5 çocuğu serbest bırakan Ümit A. sağlık ekiplerinin eve girmesine ise izin vermedi.

Polis ekipleri, Ümit A.'yı ikna etmek için çalışmasını sürdürdü.  

Zonguldak'ta eşini vurup rehin alan şahıs 2 saat sonra teslim oldu

2 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Çocuklarını göremediği iddiasıyla 11 yıl önce boşandığı eşi Aslı D.'yi(42) ayağından vurup, evinde rehin alan Ümit A.(43),  Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ ile polislerin, velayet konusunda kendisine yardımcı olunacağı yönünde söz vermeleri üzerine teslim oldu. Ümit A., gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ayağından yaralı Aslı D. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ümit A.'nın işe gitmek için durakta bekleyen kızını silah tehdidiyle eve götürüp, annesi Aslı D.'ye kapıyı açtırdığı ardından da rehin alma olayını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Zonguldak'ta eşini vurup rehin alan şahıs 2 saat sonra teslim oldu ile ilgili etiketler Zonguldak ikna Zonguldak Emniyet Müdürlüğü eşi rehin rehin aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.