Boynundan vurulan adam gazetecilerden bunu istedi!

Zonguldak'ta tartıştığı akaryakıt istasyonu çalışanı tarafından boynundan vurulan Ogün Bekar, hastaneye sevki sırasında görüntü alan gazetecilere "'Boynundan vuruldu, ölmedi. Alamıyorlar canını' yazın" diye seslendi.

Olay, sabah saatlerinde, Zonguldak, Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesindeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

Ogün Bekar ile akaryakıt istasyonunda çalışan Fadıl Ö., ilk olarak telefonda tartıştı. Bunun üzerine Bekar, akaryakıt istasyonuna giderek, Fadıl Ö. ile tartışmayı sürdürdü.

BOYNUNDAN VURULDU

Buradaki tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Fadıl Ö., tabancayla Bekar'ı boynundan vurarak, yaraladı. Fadıl Ö., olay yerinden kaçarken, Bekar ise çevredekiler tarafından özel hastaneye kaldırıldı.

Boynundan vurulan adam gazetecilerden bunu istedi!

"ÖLMEDİ. ALAMIYORLAR CANINI"

Doktorların müdahalede bulunduğu Bekar, daha sonra ambulansla Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sedyeyle hastaneden çıkarılan Ogün Bekar, gazetecilere, "'Boynundan vuruldu, ölmedi. Alamıyorlar canını' yazın" diye seslendi.

Boynundan vurulan adam gazetecilerden bunu istedi! - Resim : 2

Fadıl Ö. ise polis ekiplerince silahıyla Alaplı ilçesinde yakalanıp, gözaltına alındı.

Boynundan vurulan adam gazetecilerden bunu istedi! ile ilgili etiketler Zonguldak Akaryakıt Kavga Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.