Zonguldak'ta 8 kişi koyda mahsur kaldı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, karadan ulaşımı olmayan koyda mahsur kalan 8 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor.

Muslu beldesine bağlı Göbü köyünde denize giren bir kişinin dalgalara kapıldığını gören vatandaşlar kurtarmak için çalışma başlattı. Boğulma tehlikesi geçiren kişi ile yardıma giden 7 kişi, dalgalar nedeniyle başka bir koya çıktı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Zonguldak'ta 8 kişi koyda mahsur kaldı

Olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot ekibi ve bir firmaya ait römorkör de sevk edildi. Sert dalga nedeniyle koya yaklaşılamaması nedeniyle AFAD ve jandarma ekipleri, ormanlık alandaki sarp araziden koya ulaşmak için çaba sarfediyor.

Çalışmalara çevredeki vatandaşlar da destek veriyor.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Zonguldak Vali Yardımcısı ve Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, AA muhabirine, Göbü sahilinde 8 kişinin mahsur kaldığı ihbarını aldıklarını belirterek, "Ekiplerimiz sahile çıkan ve mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışma başlattı. Mahsur kalan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu biliyoruz. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede vatandaşlarımızı mahsur kaldıkları yerden kurtaracağız." dedi.

Zonguldak’ta koyda mahsur kalan 8 kişi için ekipler tarafından erzak yardımı gönderildi. 2 kilometre yol yürüyen ekipler vatandaşlara halatla erzak ulaştırdı.

Zonguldak'ta 8 kişi koyda mahsur kaldı ile ilgili etiketler Zonguldak köy mahsur kaldılar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.