Zonguldak Ramazan İmsakiyesi - 2022 Zonguldak İftar, Sahur, Teravih Saatleri

Zonguldak Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için Diyanet tarafından açıklandı. 2 Nisan tarihinde ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs tarihindeki son iftar ile bitecek. İşte, 2022 Zonguldak iftar, sahur ve teravih saati

Zonguldak Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için belli oldu. Zonguldak da yaşayan vatandaşlar Diyanet tarafından açıklanan 2022 Zonguldak iftar, sahur ve teravih saatlerini yakından incelemektedir. 2 Nisan Cumartesi günü ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs Pazar akşamındaki iftar ile son bulacak.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında Zonguldak da iftar saat kaçtaiftara ne kadar kaldısahur ne zaman ve imsak vakti saat kaçta bitecekteravih namazı saat kaçta kılınacak gibi soruların tamamına Zonguldak 2022 Ramazan imsakiyesi ile ulaşabileceksiniz.

Zonguldak iftar vakti ve diğer tüm illerin iftar vakitleri 30 günlük iftar saatleri tablosu altında yer alacaktır. Bu tablo doğrultusunda Zonguldak sahur vakti ve sahur saati için kalan süreye göz atabilir, 2022 Zonguldak Ramazan İmsakiyesi ile Ramazan ayının heyecanını, iftar saatleri ve sahur, imsak vakti için kalan süreyi öğrenebilirsiniz.

Zonguldak Ramazan İmsakiyesi 2022

Zonguldak Ramazan İmsakiyesi - 2022 Zonguldak İftar, Sahur, Teravih Saatleri

Zonguldak Ramazan İmsakiyesi - 2022 Zonguldak İftar, Sahur, Teravih Saatleri ile ilgili etiketler Zonguldak zonguldak ramazan imsakiyesi 2022 zonguldak iftar saatleri 2022 zonguldak sahur saatleri 2022
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.