Zlatan İbraimoviç Fenerbahçe karşısında kudurdu!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında Manchester United'ı ağırladı maçın ilk yarısının son anlarında Zlatan İbrahimoviç ile Kjaer arasında gergin anlar yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında İngiliz devi Manchester United'ı ağırladı. Maça yedek başlayan İbrahimoviç, Pogba 29. dakikada sakatlanınca oyuna girdi.

Maçın 39. dakikasında Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjaer'e çalımı atamayınca Danimarkalı'ya kasti faul yaptı. Bu faulün ardından ortalık karıştı. Kjaer, Zlatan Ibrahimovic'e tepki gösterdi. Ibrahimovic, Kjaer'in boğazını tutarken, Jose Mourinho gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Maçın Sırp hakemi Milorad Mazic de maçın gerilmesinde en büyük etkenlerden biri oldu. Özellikle Ibrahimovic'in tepkisine kayıtsız kalan ve kendi elini bile itekleyerek fiziksel müdahalesine ses çıkarmayan hakem kartsız bir şekilde olayların tatlıya bağlanmasını bekledi.

Sinirlerini bir hayli gerildiği mücadelede bu sefer de Wayne Rooney ile Volkan Dmeirel karşı karşıya geldi. Manchester'lı futbolcuların sert faullerine sarı kart göstermeyen hakem Mazic, tecrübeli file bekçisine kalesini terk ettiği sebebiyle sarı kart gösterdi.

Tribünlerde yaşanan hakemin oyunu etkilemesini ve İngiliz temsilcisi futbolcularının oyunu gerginleştirme çabalarına nsert tepkiler verdiler.

Zlatan İbraimoviç Fenerbahçe karşısında kudurdu! ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic Manchester United Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.