Zlatan Ibrahimovic'in Koronavirüs testi pozitif çıktı

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimović'in Koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi.

Yıldız futbolcunun 14 günlük karantinaya alındığı belirtiliyor.

Dünyayı sarsan koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'dan flaş bir haber geldi. Milan'ın yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'in yaptırdığı testin pozitif çıktığı iddia edildi.

Zlatan Ibrahimovic'in Koronavirüs testi pozitif çıktı

Tecrübeli oyuncunun 14 gün boyunca karantinaya alınacağı gelen haberler arasında yer aldıyor.Çin'den dünyaya yayılan koronavirüs İtalya'da büyük panik yarattı. Avrupa'da en çok etkilenen ülke olan İtalya'da binlerce kişi hayatını kaybederken, virüs tehlikesi futbol dünyasına da sıçradı.

İlk olarak Juventus forması giyen Rugani'de virüs çıkarken, Sanpdoria forması giyen 4 oyuncuda daha virüs tespit edilmişti. 

Kaynak Yeniçağ: Zlatan Ibrahimovic'in koronavirüs testi pozitif çıktı!

Zlatan Ibrahimovic'in Koronavirüs testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic Koronavirüs Korona futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.