Zlatan Ibrahimovic'in gözyaşları

İsveç Milli Takımı'na 5 yıl aradan sonra tekrar çağırılan geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. Milli takıma dönüşünü "Tanrı'nın Dönüşü" olarak duyuran 39 yaşındaki santrfor "Tanrılar da ağlar" dedirtti.

5 yıl aradan sonra İsveç Milli Takımı'na geri dönen Zlatan İbrahimovic, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Gürcistan ve Kosova ile yapacakları maçlar için bulunduğu İsveç Milli Takımı kampında, teknik direktör Janne Andersson ile birlikte basının karşısına geçti.

Milli takıma dönüşünü "Tanrı'nın Dönüşü" olarak duyuran 39 yaşındaki santrfor, oğlunun kendisini yeniden milli takım formasıyla görünce ağladığını anlatırken zor anlar yaşadı.

Ibra, AA muhabirinin, ''39 yaşında olmana rağmen üst seviye oynamaya devam ediyorsun. Kendini kaç yaşında hissediyorsun?" sorusuna Ibrahimovic, ''Futbol için yaşımı çok genç görüyorum. Daha uzun yıllar futbol oynamayı düşünüyorum" yanıtını verdi.

Zlatan İbrahimovic, Milan'da kalmak istediğini aktararak, ''Milanlı oyuncularla ayrı kaldığım günler, iki oğlumla ayrı kaldığım günler gibi. Milan'da devam edip futbolcuların gelişimine katkıda bulunmayı sürdürmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Daha önce teknik direktör Janne Andersson ile aralarında basın üzerinden tatsız olaylar yaşandığına değinen İbrahimovic, "Eski günler geride kaldı. Şimdi ben buradayım ve Andersson ile birbirimizi daha iyi anlayacağız." şeklinde konuştu.

Zlatan Ibrahimovic'in gözyaşları

Zlatan Ibrahimovic'in gözyaşları ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic İsveç
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.