Zlatan İbrahimoviç'in dini nedir? İşte İbrahimoviç'in unutulmaz sözleri!

Dünyaca ünlü futbolcu Zlatan İbrahimoviç'in dini, son İnter maçında Lukaku ile arasında geçen gerilim sonrası merakla araştırılır oldu. Karizması ve futboluyla dünyanın en iyileri arasında gösterilen İbrahimoviç'in unutulmaz sözlerini sizler için derledik.

Zlatan İbrahimoviç'in dini hakkında takipçilerinin yoğun araştırmaları devam ediyor. İki öz ve üç üvey kardeşi olan Milan'ın dünyaca ünlü forvet oyuncusu Zlatan İbrahimoviç'in unutulmaz sözlerini sizler için derledik.

ZLATAN İBRAHİMOVİÇ DİNİ!

Ibrahimović'in iki öz kardeşi ve üç üvey kardeşi vardır. Helena Seger'le uzun süre birlikte olan Ibrahimovic'in iki çocuğu vardır: Maximilian (d. 22 Eylül 2006) ve Vincent (d. 6 Mart 2008). Yazın Malmö'deki evini ziyaret eden Ibrahimovic, Milano'da yaşamaktadır. Ibrahimović, 17 yaşında tekvandoda siyah kuşak almıştır. Ibrahimović İsveççe, Hırvatça, Boşnakça, İngilizce ve İtalyanca'yı akıcı bir şekilde konuşabilmektedir.

Nike ile sözleşmesi bulunan Ibrahimovic, televizyon reklamlarında da oynamıştır. Giydiği Mercurial kramponlarının çizgilerinde oğullarının adı yazıyor.

İsveç Dil Kurumu'nun Zlatan isminden türettiği Zlatanera kelimesini ülkenin resmi sözlüklerine ekleme kararı aldı.Zlatanera sözlüklerde “Bir yere hükmetmek, hakim olmak, baskın kuvvet” anlamını taşıyacak. İsveç basını dil kurumunun neolojizm felsefesini kullanarak bu kelimeyi türetirken, basın ise “İbracadabra, futbolun Olimpos’u” bu övgüyü hak etmişti ifadelerine yer verdi.

Zlatan Ibrahimovic ayrıca, "Babam Müslüman, annem Katolik. Dövüş sporlarına ilgim her daim olmuştur. Çocukluktan beri bu devam ediyor. Babam sayesinde, o bana öğretti. Peki bir futbolcu neden dövüş sporlarına ilgi duyar? Futbolu daha iyi oynamak için, benziyor çünkü..." ifadelerini kullanmıştır.

Zlatan İbrahimoviç: Bisiklet hırsızlığından krallığa bir yaşam öyküsü -  Sondakika Ekonomi Haberleri

2007 yılının sonbaharında, Ibrahimović, Nike'ın yardımı ile, Rosengård'da bir futbol sahası yaptırmıştır. 2008'de, Nike'ın yardımıyla çocuklar için kulüpler açtırdı (FBK Balkan).

Şubat 2011'de yapılan bir röportajda İbrahimović, boksör Muhammed Ali'nin rol modellerinden biri olduğunu belirtti.

Eylül 2012'de Malmö'de millî takımla birlikte olan Ibrahimović, isminin kentin "Sporun Ünlüleri Yürüyüşü" ne yazılmasıyla onurlandırıldı.

ZLATAN İBRAHİMOVİÇ'İN UNUTULMAZ SÖZLERİ!

Ferrari - Fiat

"Beni transfer edince Ferrari almış olursunuz. Ferrari alırsanız depoya özel bir yakıt koyar, yola çıkar ve gaza bazarsınız. Pep Guardiola benim depoma dizel yakıt koydu ve köy yolunda bir tur atıp geldi. Böyle yapmak istiyorsa Fiat satın almalıydı."

Top mu, portakal mı?

"John Carew'in topla yaptığını ben portakalla yaparım."

Arsenal'i nasıl geri çevirdi?

"17 yaşımdayken Arsene Wenger Arsenal seçmelerinde beni görmek istedi. Ama ben reddettim. Zlatan seçmelere katılmaz."

Ibrahimovic dövmelerini sildirdi - Sputnik Türkiye

2014 Dünya Kupası'ndan elenen İsveç

"Bensiz bir Dünya Kupası izlemeye değmez. Bu yüzden Dünya Kupası'nı beklemeye gerek yok."

Stephane Henchoz'a attığı çalım üzerine

"Önce sola gittim, o da gitti; sonra sağa gittim, o da gitti. Sonra tekrar sola gittim, o da sosisli sandviç almaya gitti."

Kupa mı? O da ne?

"Dünyanın en iyisi olduğunu bilmem için kupaya ihtiyacım yok."

PSG'ye nasıl veda etti?"

"Buraya kral olarak geldim, bir efsane olarak ayrılıyorum."

Zlatan İbrahimoviç'in dini nedir? İşte İbrahimoviç'in unutulmaz sözleri! ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic ibrahimoviç dini ibrahimoviç sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.