Zlatan Ibrahimovic'ten koronavirüs'e şık gol

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve yaklaşık bir aydır karantinada bulunan İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic, hastalığı yenmeyi başardı. Milan kulübünden yapılan açıklamada 39 yaşındaki golcünün son iki Kovid-19 testinin negatif çıktığı müjdelendi.

Serie A ekiplerinden Milan'ın fenomen golcüsü Zlatan İbrahimovic'in yeni tip koronavirüs hastalığını atlattığı bildirildi.

İtalyan Kulübünün açıklamasında, İbrahimovic'e yapılan son iki Kovid-19 testinin negatif çıktığı, Milano kenti sağlık yetkililerinin de oyuncunun karantinasına son verdiği belirtildi.

Zlatan Ibrahimovic'ten koronavirüs'e şık gol

İbrahimovic ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sen iyileştin. Sağlık makamları karantinanın bittiğini bildirdi. Sen çıkabilirsin." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı kulüp, 24 Eylül'de 39 yaşındaki golcüsünün Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve  oyuncunun kendisini karantinaya aldığını duyurmuştu.

Zlatan Ibrahimovic'ten koronavirüs'e şık gol ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic Milan İtalya İsveç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.