Zlatan Ibrahimovic - Hakan Çalhanoğlu gerilimi tırmanıyor!

İtalya'da Milan 11 senenin ardından şampiyon oldu. Sezon başında Milan'dan ayrılarak ezeli rakibi Inter'e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, eski takımının her kutlama etkinliğinde hedef olmaya devam ediyor. Son olarak Milan'da forma giyen ve şampiyonluğun mimarlarından olan tecrübeli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, kutlamalar esnasında takım otobüsünde eline mikrofon alıp eski arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'nu hedef aldı.

İtalya Ligi'nde Milan, 11 yıl aradan sonra en yakın rakibi Inter'in 2 puan önünde şampiyonluğa ulaşarak dünyada geniş yankı uyandırmıştı. Sezon başında Milan'dan ayrılarak ezeli rakibi Inter'e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, eski takımının her kutlama etkinliğinde hedef olmaya devam ediyor.

ZLATAN'DAN HAKAN ÇALHANOĞLU'NA GÖNDERME

İtalya Serie A’da şampiyon olan Milan, yıllar sonra gelen zaferi taraftarıyla kutladı. Kutlama törenine Zlatan Ibrahimovic ve Milan taraftarlarının Hakan Çalhanoğlu tepkisi damga vurdu.

3 sezon Milan’da forma giydikten sonra sezon başında ezeli rakipleri Inter’e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sezonu ikinci sırada tamamladı. Milan ile şampiyonluğa ulaşan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, şampiyonluk kutlamasında eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu’na gönderme yapmayı unutmadı.

Üstü açık otobüste mikrofonu eline alan Ibrahimovic, önce “Hakan'a bir mesajınız var mı?” dedi. Taraftarların tepkisinin ardından hızını alamayan İsveçli “Duyamıyorum! Hakan’a mesaj gönderin!” sözlerini sarf etti.

Zlatan Ibrahimovic - Hakan Çalhanoğlu gerilimi tırmanıyor! ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.